Hoppa till innehåll

GOD JUL!!!

Jaha, klockan är halv fem på julaftons morgon och här ligger jag och är vaken och sysslolös, tipp tapp, tipp tapp, gläns över sjö och strand.
Tur att man har bloggen i såna här lägen.

Jag skulle vilja ta tillfället i akt att tillönska min familj och alla mina vänner, följare, kunder, partners och sponsorer en synnerligen fröjdefull jul. Tänk på att välja ekologisk skinka, ta det lugnt med glöggen och shoppa inte upp hela julbonusen under mellandagsrean, haha. Själv ska jag mest chilla, pausa från bålträningen, sova ut. Det snackas här hemma om att jag kanske ska få smaka lite på julmaten också och det ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning.

Kram på er!

Publicerat iOkategoriserade

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *