Hoppa till innehåll

FYI*

Det har kommit in en del frågor, önskemål från läsare som vill veta lite mer om vem jag är, var jag bor, med mera med mera. Nä, skoja bara, det har inte kommit in en enda förfrågan, men bättre att förekomma än att förekommas som jag brukar säga.

Okej, till att börja med kan du bara flytta blicken några centimeter till vänster på skärmen. Där ja! Under bilden på mina bästa djurpolare. Klicka där. Där kan du få några hårda fakta, läsa lite mer om mig och om mina ambitioner med den här publikationen.
Hälften vunnet, men jag är inte den som är den, så jag kan väl spilla på lite till.

Okej, vad mer?
Jag bor i en lägenhet där det finns ett kök där jag brukar sitta och gunga i babysittern och där jag äter ibland, ett vardagsrum där jag sover och äter och tillbringar min mesta tid, ett badrum där jag blir bytt på och ligger och softar och luftar underredet på skötbordet och så ett sovrum där jag sover ibland om närapersonerna vill föra oväsen. Ibland på morgonen bär den ena närapersonen in mig dit och lämnar mig till den andra närapersonen i sängen där. Utanför lägenheten finns en trappa. Uppåt vet jag inte vart den leder, har aldrig varit där. Nedåt leder den till källaren där vagnen står. Från källaren kommer man ut ur huset. Och på utsidan? Ja, vad ska jag säga? Det är svårt att överblicka. Mycket himmel blir det ju, och ibland kommer jag upp och får se en fasad här och en fruktdisk där, en träddunge här och en spårvagnsinteriör där. Nej, jag måste erkänna att jag har noll koll ännu så länge.

Jaha, och mer?
Jag äter 6-8 gånger per dygn, sover när jag känner för det, oftast på natten.
Jag gillar att ligga i babygymmet och lattja med de dinglande djuren.
Jag är rädd för sprutor, prasslande ljud och spegelbilder.
Jag tycker det är intressant att läsa på kvitton.
På helgerna brukar jag sitta i soffan och kolla på Vinterstudion.

Kanske borde jag fortsätta nu med några insiktsfulla kommentarer om min personlighet, mina starka och svaga sidor och så vidare. Men alltså, jag är ju så att säga i min linda ännu så länge, så det är svårt. Jag är hyfsat säker på att jag är en smart person med obegränsade möjligheter, men resten får nog visa sig med tiden.

Nej, nog så. Nu är jag trött. Och lite hungrig också tror jag. Orkar inte skriva mer.
Så jag gör som jag brukar göra i såna lägen, jag slänger in en dikt av Kristina Lugn.
Kommentarer överflödiga.
Hej på er!

 

* Engelska: for your information; fritt översatt: för din/er information.

 

Publicerat iOkategoriserade

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *