Hoppa till innehåll

Min helg

Jaha, nu har det skett en förändring här hemma. Närapersonerna verkar ha bytt plats. Den som förut var hemma hela dagarna är nu borta, och i stället är den andra hemma. En fördel med det nya upplägget är att den närapersonen som nu är hemma är den som spökskriver min blogg. Vilket i rimlighetens namn borde innebära mer bloggtid för undertecknad. Kan man tycka.
I övrigt får vi väl se hur det funkar, men hittills känns det rätt soft.

Men nu var det ju inte detta jag skulle blogga om, nej nej.
Alltså, vilken helg jag har haft.
Helt maxad!
Det började redan i lördags. Hela lägenheten var full av närapersonernas närapersoner. Det var fika och matlagning och sång och musik och jag gick från famn till famn och alla ville prata med mig och lyssna på mig. Luften var liksom full av kärlek. Det var fint, det var det.
På kvällen satte de på teven och kollade på Mello och då gick jag och la mig. Men vid det laget var jag helt slut och uppvarvad som en sjuttioåttavarvare, så det var ändå läge att krascha.

För nästa dag fortsatte festligheterna med oförminskad styrka.
På med silverkläder, in i bilen, tupplur, ut i vintermorgonen, in i en kyrka, mat, tupplur och när jag vaknade var där massor av folk. Jag förstod att många av dem var närapersonernas vänner och bekanta för det kramades till höger och vänster och alla såg glada ut.
In i kyrkrummet bar det, och där var fullt till sista stolen minsann. Vi fick gå fram och ställa oss och den ena närapersonens kompis tog på sig en vit särk och lyfte upp mig och sa några väl valda ord och önskade mig välkommen till världen. Det var fint, det var det.
Alla i lokalen tittade på mig. Det var lite läskigt men samtidigt häftigt att få så mycket uppmärksamhet på en och samma gång. Jag menar, i vardagen får man ju vara nöjd om en person åt gången orkar fokusera på en någon längre stund, haha.
Det pratades på en del, och sen spelade närapersonernas närapersoner gitarr och sjöng en jättefin låt som handlade om gåtfulla barn. Det var väldigt fint, det var det verkligen.
Massor av kärlek även här.
Efteråt var det kyrkfika, presenter, mingel, tjo och tjim och sen, pang, på med overall och mössa och in i bilen igen.
När jag vaknade var vi vid havet, nånstans nära Älvsborgsbron, och så gick vi in på en restaurang och alla fick mat och dryck och det var presenter och kramar och musik och samtal i en enda underbar röra.

Det var en rolig dag, det var det. Och sen var jag helt slut på kvällen och närapersonerna också, så vi kollade lite Lerin på SVTPlay och sen var det bingen.

Idag har jag och närapersonen promenerat lite, annars mest bara chillat hemma, återhämtat oss, laddat batterierna, fyllt på med egentid och så vidare.
Nu måste jag kila, dags att käka.
Hej på er.

Publicerat iOkategoriserade

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *